Nyheter

Aktuella nyheter, event och kundcase från Logic IT

Vasakronan stort mötesrum

Vasakronan Arena Skrapan

Kundcase - 2023-10-31

Stort fokus på att skapa moderna och inspirerande miljöer med smart teknik och genomtänkta materialval när Vasakronan öppnar ny plats för coworking i Skrapan på Södermalm i Stockholm. 

LÄS MER

Frukost Vasakronan

Worklife experience - en viktig del av det hybrida arbetslivet

Event - 2023-09-26

Varmt välkommen till denna frukost där Henrik Eriksson, arbetsplatsstrateg på Vasakronan, berättar om hur Vasakronan arbetar för att skapa worklife experience på arbetsplatsen och i arbetslivet.

LÄS MER

almega_motesrum

Ny nivå på den digitala möteskulturen

Kundcase - 2023-09-13

För Sveriges ledande arbetsgivarorganisation inom tjänstesektorn, Almega, är det viktigt att finnas nära sina medlemmar. Därför har de den senaste tiden tagit den digitala möteskulturen till en ny nivå för att kunna erbjuda sina medlemmar ett personligt möte, var de än befinner sig.  

LÄS MER

Kitchen_close

Toppmodernt kontor i kulturhistorisk byggnad

Kundcase - 2023-08-30

Cirio Advokatbyrå har flyttat in i toppmoderna kontorslokaler på totalt 5 våningsplan i en fastighet mitt i centrala Stockholm som, förutom sin unika fasad, totalförstördes i en omfattande brand i november 2017. 

LÄS MER

Sveriges Lärare

Digitala möten för Sveriges Lärare

Kundcase - 2023-06-20

I samband med att de två lärarfacken Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund slogs ihop till ett nytt gemensamt förbund och bildade Sveriges Lärare flyttade även in i nya gemensamma kontorslokaler. 

LÄS MER

Update 4.16

Microsoft Teams update 4.16

Aktuellt - 2023-06-19

Den senaste uppdateringen (4.16) för Microsoft Teams Rooms för Windows innehåller en hel nya funktioner som förbättrar användarupplevelsen rejält.

LÄS MER

Kundcase Svalner

Svalnerhuset en viktig del av tillväxtresan

Kundcase - 2023-06-15

I februari 2023 flyttade Svalner in i nya lokaler på Lästmakargatan i centrala Stockholm och vi på Logic IT hjälpte dem med tekniken för digitala möten. 

LÄS MER

IMG_1076

Demo Day at Logic IT 23 maj 2023

Event - 2023-05-23

Tisdagen den 23 maj bjöd vi in till en demo-dag hos oss där våra kunder kunde komma och uppleva den senaste tekniken inom AV och mötesteknik. Vi hade bjudit in några av marknadens ledande tillverkare som gav inspiration kring produkter och lösningar som skapar förutsättningar för professionella digitala möten, oavsett var deltagarna befinner sig.

LÄS MER

Afa

Digitala möten för en god arbetsmiljö

Kundcase - 2023-05-09

På kontoret mitt i centrala Stockholm jobbar ca 680 medarbetare. Förutom arbetsplatser är kontoret utrustat med bland annat 80 mötesrum, en hörsal, ett utbildningsrum, en studio och ett större styrelserum som vi på Logic IT har levererat och installerat mötesteknik i. 

LÄS MER

Svenskt Näringsliv

En tydlig strategi för den digital mötesmiljön 

Kundcase - 2023-04-25

Svenskt Näringsliv har satt upp en tydlig strategi för sin digitala mötesmiljö där Microsoft har valts som plattform. Med hjälp från oss på Logic IT har de idag 160 stycken Teams Rooms System som används till allt ifrån interna och externa möten, utbildningar och föreläsningar, presskonferenser och förhandlingar med bl a fackliga organisationer.

LÄS MER

meeting

Nyheter kring Microsoft Teams Rooms

Aktuellt - 2023-04-19

En hel del nya funktioner presenterades när Microsoft bjöd in till en partnerträff för att berätta om nyheter kring deras mötesrumstjänster. Bland annat nyheter för mer inkluderande möten och nya typer av licenser.

LÄS MER

Ny VD till Logic IT

Ny VD när Logic IT går in i nästa tillväxtfas

Aktuellt - 2023-04-05

David Reutergårdh tar från och med maj över som VD på Logic IT. Han efterträder Sebastian Lindström som sedan 2021 framgångsrikt drivit bolaget med en stark tillväxt.

LÄS MER

Frame 2510

Frukostevent tisdag 18 april 2023

Event - 2023-03-28

Under detta frukostseminarie berättade Janne Wistén-Wramner, IT-strateg på Svenskt Näringsliv, om deras strategi för att skapa en digital mötesmiljö som kan bidra till att samla kraften i det svenska näringslivet.

LÄS MER

1

Logit IT förvärvar Data Professional AB

Aktuellt - 2021-03-21

Logic IT meddelar att man förvärvat IT-återförsäljaren Data Professional AB, med kontor i Stockholm och Uppsala. Bolaget har idag 6 medarbetare och omsätter 20 miljoner.

LÄS MER

1_SANDVIK_Logic IT

Gammalt möter nytt i K-märkt byggnad

Kundcase - 2021-03-05

Under 2021 öppnade Sandvik ett nytt kontor i en över 100 gammal byggnad i Hjorthagen i Stockholm med plats för 140 medarbetare. Vi levererade och installerade mötesteknik till deras 15 mötesrum, showroom samt kök.

LÄS MER

grabbar6 retusch

Två gaseller blir tre på Logic IT

Aktuellt - 2021-02-22

Magnus Eriksson, tidigare en av grundarna och VD till JML-system (ett flerfaldigt Gasellföretag), går in som ny delägare och styrelseledamot i Logic IT. Logic IT grundades 2019 av Jonas Sundkvist och Fredrik Pürkner, som var två av Portal grundarna, även dem flerfaldiga Gasellvinnare. 

LÄS MER