Service & Support

Service, support och underhåll till hela er digitala mötesmiljö. 

Service och support som skapar hållbarhet

Enligt en undersökning från Vision* lägger 8 av 10 chefer minst hälften av sin arbetstid på möten, varav en stor del är hybrid- eller rena distansmöten.

Om tekniken inte fungerar som den ska kan den bli en stor tidstjuv som bidrar till ineffektiva möten och minskad produktivitet hos användarna.

För att säkerställa att er utrustning för digitala möten fungerar smidigt och effektivt erbjuder vi olika typer av service- och supportavtal. Allt efter de behov som just ni har för er digitala mötesmiljö.

*Källa: Undersökning gjord av Vision för tidningen Chefen i fokus februari 2022. 

hybridmeeting

Service- och supportavtal

Våra erfarna och kompetenta servicetekniker hjälper er med den support ni behöver för att kunna skapa förutsättningar för professionella digitala möten, oavsett var deltagarna befinner sig.

Med ett serviceavtal med oss får ni snabba svarstider och en personlig service och du kan vara säker på att era problem kommer att avhjälpas på ett professionellt sätt.

emil_tekniker

Hälsokontroller

Med en kontinuerlig hälsokontroll av er AV- och IT-utrustning får ni kontroll på hela er digitala mötesmiljö. Att upptäcka eventuella fel och brister innan ett problem uppstår, som sällan kommer lägligt, gör att ni slipper problem som måste lösas akut. Lite som att besikta bilen eller göra en hälsoundersökning hos en läkare för att kolla att allt är okej.

En hälsokontroll är en proaktiv insats som sparar både tid och pengar genom att förebygga och förhindra akuta problem. Dessutom förlängs livstiden på utrustningen genom att vi ser till att den underhålls på ett bra sätt.

calle_healthcontrol

Kristiska mötesrum och möten

Vissa möten är mer kritiska än andra och ställer ännu högre krav på att tekniken ska fungera. Det kan vara allt ifrån utbildningar, föreläsningar, styrelsemöten eller möten med många deltagare som skulle innebära en stor förlust vid ett eventuellt avbrott.

För kritiska mötesrum och möten kan våra servicetekniker bistå med support, både före och under mötet, för att minimera risken till störningsmoment och avbrott.

.

FCA04704-1

Befintlig utrustning

Om ni har befintlig utrustning sedan tidigare, som vi på Logic IT inte har installerat åt er, kan vi göra en inventering för att undersöka om det ni har täcker era behov eller om ni behöver göra en uppdatering av den.

14_SANDVIK_Logic IT

 

Vill du veta mer om vår Service & Support?

Vi pratar gärna med er för att se hur vi kan hjälpa er att skapa förutsättningar för professionella digitala möten.