Digital arbetsplats

Produkter och lösningar för effektiva och produktiva medarbetare, oavsett arbetsplats. 

En modern arbetsplats som skapar hållbara medarbetare

Oavsett varifrån ni arbetar behöver ni säkerställa att era medarbetare har rätt utrustning för att kunna vara produktiva, effektiva och hållbara i sin arbetsvardag. Som experter inom både IT och AV ser vi till att era medarbetare har rätt produkter och lösningar, oavsett om de befinner sig på kontoret, jobbar hemma eller på någon annan extern plats.

Kontorsarbetsplatsen

Är ert kontor en plats för möten, arbete eller både och? Vi hjälper er att hitta rätt produkter till hela den digitala arbetsplatsen som skapar förutsättningar för effektiva, produktiva och nöjda medarbetare.

Hemarbetsplatsen

För att hemarbetsplatsen ska fungera lika bra som en kontorsarbetsplats krävs vissa anpassningar. Med en bra skärm, en bra kamera och bra ljud blir både arbetsmiljön och möteskvalitén betydligt bättre och mer professionell.

På resan/annan plats

Har ni medarbetare som jobbar på resande fot eller som ibland sitter på andra externa platser och jobbar? Vi hjälper er att skapa förutsättningar för effektiva och produktiva medarbetare, oavsett vilken plats de befinner sig på.

Webbshop

I vår webbshop finns ett komplett utbud av AV- och IT-produkter. Webbshopen är enkel att navigera i och produktutbudet kan anpassas efter era behov.

För att logga in behöver du först skapa ett konto. 

Webbshopen

 

Boka möte med oss

Vi är experter på digitala arbetsplatser och pratar gärna med dig om hur vi kan hjälpa er.