Om Logic IT

Vi är experter på att skapa förutsättningar för professionella digitala möten, oavsett var medarbetarna befinner sig.

Det här är Logic IT

Med stor lyhördhet, hög kompetens inom både AV och IT samt egna tekniker och specialister är vi en komplett helhetsleverantör som levererar de bästa lösningarna till er digitala mötes- och arbetsmiljö.

Vi skapar förutsättningar för professionella digitala möten i alla typer av miljöer; allt ifrån arbetsplatser, mötesrum, studios, hörsalar, scener, öppna ytor och mindre mötesbås. Dessutom bygger vi optimerade ljudlösningar i alla typer av miljöer.

Vårt mål är att vi ska vara den ledande specialisten inom digitala möten till företagsmarknaden med stort fokus på hållbarhet och funktion.

Therese porträtt

Digitala möten skapar hållbara medarbetare och företag

Rätt tekniska lösningar för digitala möten skapar förutsättningar för effektiva och produktiva medarbetare och ger stora vinster för både företaget, medarbetaren och miljön.

Medarbetare som kan jobba lika bra oavsett om de jobbar från kontoret, hemifrån eller på resande fot innebär nöjdare och mer produktiva medarbetare. Med rätt teknik, installation och kunskap kring er mötesteknik kan ni fokusera på mötesinnehållet i stället för tekniken. 

Vårt fokus är att hjälpa företag och organisationer att utveckla sina mötesrum och arbetsplatser med hänsyn till personalens trivsel och produktivitet samt till naturens begränsade resurser. Främst inom området digitala möten där det fortfarande finns oerhörda vinster i form av ett bekvämare arbetssätt, minskat behov av resande och lättare att hålla ihop team.

Sickla

Hållbarhet i fokus

Kvalitet och hållbarhet är två viktiga pelare för hela vår verksamhet. Det gäller för allt vi gör när det kommer till medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön. 

Vi är både kvalitetsdiplomerade enligt Svensk kvalitetsbas och miljödiplomerade enligt Svensk miljöbas.

Fredrik klippa

Partners 

Vi är märkesoberoende men har nära samarbete med de ledande tillverkarna i branschen, inom både AV och IT, för att kunna leverera de bästa och mest lämpliga lösningarna efter era behov.

Partners

Stolt sponsor av Team Rynkeby 

Team Rynkeby är ett europeiskt välgörenhetscykellag som varje år cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med kritiska sjukdomar och deras familjer.

Cykellaget består av över 2000 motionscyklister och drygt 500 servicedeltagare fördelade på 62 lokala lag i 9 länder. Under 2021 lyckades de samla in totalt 111,9 miljoner kronor som donerades till organisationer som hjälper barn med kritiska sjukdomar.

Team Rynkeby_Bronze