Karriär på Logic IT

Ett team i världsklass på ett av marknadens snabbast växande bolag

Att jobba på Logic IT

Som medarbetare på Logic IT får du verktygen och möjligheten att utvecklas, både inom din yrkesroll och som individ. Vi erbjuder en utvecklande och energigivande arbetsmiljö där vi har högt i tak och nära till skratt. Vi firar alltid våra gemensamma framgångar, hyllar varandras insatser och gör ofta roliga saker ihop.

Kolla in våra lediga tjänster nedan 👇

ACCOUNT MANAGER

Har du erfarenhet av försäljning inom IT eller AV och vill hänga med på en rolig resa? Vi letar alltid efter nya stjärnor inom sälj som vill vara vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt. 

SERVICETEKNIKER INOM AV

Som Servicetekniker hos oss är du ansiktet utåt för hur våra kunder upplever Logic IT. Därför söker vi dig som kan service och alltid ger det där lilla extra när du är ute hos våra kunder.

SYSTEMARKITEKT

Hos oss har du kul på jobbet och arbetar i framkant med den senaste tekniken. Som programmerare utför du konfiguration och programmering av Pro AV-teknik hos våra kunder. 

AV-TEKNIKER

Vill du ha kul på jobbet, jobba med den senaste tekniken inom ljud och bild och vara med och bygga upp marknadens bästa bolag? Då ska du kolla in denna tjänst när vi växer och behöver förstärka teamet med ytterligare en tekniker.

Våra värderingar

På Logic IT lever vi efter våra värderingar: Kompetens, Engagemang, Hållbarhet och Glädje. Det finns ett hållbarhets- och kvalitetstänk i allt vi gör när det kommer till medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön. 

Som medarbetare hos oss förväntas det att du tar ett stort eget ansvar och då vi är ett tillväxtbolag är det viktigt att du har ett eget driv, oavsett vad du jobbar med.

team_sales

Förmåner

På Logic IT tar vi hand om varandra och strävar efter ständig utveckling. Alla medarbetare erbjuds därför relevant utbildning baserat på sin roll för sin personliga utveckling.

Vi är kollektivanslutna och har generösa pensions- och friskvårdsförmåner. 

skidor

Här finns vi

Vi jobbar med kunder över hela Sverige och har kontor i Gävle, Uppsala, Malmö och Stockholm. Huvudkontoret finns på Fannys väg 3 i Sickla där vi sitter i nya fina lokaler högst upp i huset. Det är dessutom uppbyggt som ett showroom med det senaste inom AV som vi gärna vill visa upp för våra kunder.