Kundcase

Exempel på genomförda projekt där vi hjälpt våra kunder skapa förutsättningar för professionella digitala mötesupplevelser. 

Ett urval av genomförda kundprojekt

Med gedigen kompetens och egna specialister inom både AV och IT hjälper vi våra kunder med lättanvända lösningar som passar deras arbetssätt och behov. Här nedan visar vi ett par exempel på några av våra genomförda projekt. 

 

Ny nivå på den digitala möteskulturen

För Sveriges ledande arbetsgivarorganisation Almega är det viktig att finnas nära sina medlemmar. Därför har de den senaste tiden tagit den digitala möteskulturen till en ny nivå för att kunna erbjuda sina medlemmar ett personligt möte, var de än befinner sig. 

Toppmodernt kontor i kulturhistorisk byggnad

Cirio Advokatbyrå har flyttat in i toppmoderna kontorslokaler på totalt 5 våningsplan i en fastighet mitt i centrala Stockholm som, förutom sin unika fasad, totalförstördes i en omfattande brand i november 2017. 

Digitala möten för Sveriges Lärare

I samband med att de två lärarfacken Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund slogs ihop till ett nytt gemensamt förbund och bildade Sveriges Lärare flyttade även in i nya gemensamma kontorslokaler. 

Svalnerhuset en viktig del av tillväxtresan

I februari 2023 flyttade Svalner in i nya lokaler på Lästmakargatan i centrala Stockholm och vi på Logic IT hjälpte dem med tekniken för digitala möten. 

Digitala möten för en god arbetsmiljö

På kontoret mitt i centrala Stockholm finns arbetsplatser för ca 680 medarbetare, 80 mötesrum, en hörsal, ett utbildningsrum, en studio och ett större styrelserum.

En tydlig digital strategi i Näringslivets hus

Svenskt Näringsliv har satt upp en tydlig strategi för sin digitala mötesmiljö där Microsoft har valts som plattform. 

Gammalt möter nytt i K-märkt byggnad

Under 2021 öppnade Sandvik ett nytt kontor i en över 100 gammal byggnad i Hjorthagen i Stockholm med plats för 140 medarbetare. 

Experter på digitala möten

1 762 mötesrum

har vi levererat och installerat teknik i som skapar förutsättningar för professionella digitala möten, oavsett var mötesdeltagarna befinner sig. 

Nyfiken på att veta mer om oss på Logic IT? 

Som experter inom både AV och IT hjälper vi er att hitta den lösning ni har behov av, oavsett vilken plattform ni använder.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er? Tveka inte att kontakta oss. 

Projekt