Kundcase

Vasakronan Skrapan

2023-10-31

Coworking i världsklass på Arena Skrapan i Stockholm

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag strävar Vasakronan efter att vara förstahandsvalet för alla som söker kontors- eller butikslokaler. För att lyckas med det har de lagt ett stort fokus på att skapa moderna och inspirerande miljöer.

vasakronan-logotyp_svart

Förutom att förvalta och utveckla fastigheter erbjuder Vasakronan olika typer av lokallösningar till företag och organisationer. En lösning de erbjuder är coworking-konceptet Arena som ska fungera som en funktionell, smart och inspirerande plats för arbete, interaktion och möten. Vasakronan Arena finns på flera platser i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. I oktober 2023 öppnade de en ny Arena i Skrapan på Södermalm i Stockholm. 

Arena Skrapan har vi på Logic IT levererat och installerat teknik för ljud och bild som skapar förutsättningar för professionella digitala mötesupplevelser i 48 mötesrum. Dessutom har vi installerat teknik på 38 arbetsplatser samt ett hundratal högtalare runt om i hela lokalen och i olika färger för att de ska smälta in i miljön på ett bra sätt.

I detta projekt har inget lämnats åt slumpen och varje yta är en upplevelse i sig. Med smart teknik och väl genomtänkta materialval är Arena Skrapan en modern plats och ett komplement till det klassiska kontoret som bjuder in till en mycket inspirerande miljö.

Foto: Vasakronan/Logic IT