Zoom Rooms 

Zoom Rooms förenklar digitala möten

Zoom_Communications_Logo

Zoom Rooms

Anslut till det digitala mötet med en knapptryckning

 

Videomötesprogramvaran Zoom har ökat antalet användare snabbt senaste två åren. Av många betraktas Zoom som marknadsledare gällande funktioner för digitala möten. Till skillnad mot Microsoft och Google så fokuserar Zoom till 100% på videomötet och överlåter till andra mjukvaruleverantörer att hantera projekt, chattar, dokumentlagring etcetera. Zoom är mycket populärt inom framförallt utbildning hos både privata och offentliga aktörer. Zooms framgång har bland annat lett till att producenter som Lenovo, HP, Crestron med flera numera tillverkar videomötessystem skräddarsydda för Zoom. Logic IT levererar, installerar, driftsätter och supporterar Zoom Rooms Systems.

Lenovo
Crestron
Yealink
Poly
Logitech
HP

Lenovo Logo

Lenovo Zoom Rooms

Med Lenovo ThinkSmart Hub Gen2 för Zoom Rooms, som hjärtat i videokonferenssystemet, kan videomöteslösningen anpassas för alla mötesrumsstorlekar. 

För små rum

Med Lenovo ThinkSmart Hub Gen 2 för Zoom Rooms och en Lenovo ThinkSmart Cam har du en komplett videomöteslöning för små mötesytor.

För mellanstora rum

Komplettera Lenovo ThinkSmart Hub Gen 2 med Rally Plus - systemet från Logitech så får du en perfekt lösning för videomöten i rum för upp till 20 mötesplatser.

För stora rum

Nurevas HDL300 ger en förstklassig ljudupplevelse för stora mötesytor där alla deltagare hörs lika bra oavsett var i rummet de befinner sig. Logitechs Rallykamera ger video i studiokvalitet. Dessa produkter tillsammans med Lenovo ThinkSmart Hub Gen 2 ger imponerande videomöteskvalitet.

crestron_logo_blue_cmyk (1)

Crestron Zoom Rooms

Crestrons breda produktutbud och imponerande flexibilitet inom videomötesutrustning gör det enkelt att skapa en lösning skräddarsydd för ert behov. Med Flex-serien så levererar vi en färdigkonfigurerad lösning förberedd för Zoom Rooms. För större rum kan lösningen programmerat helt efter era önskemål. Via touchpanelen kan ni sedan styra kamerabild ljud och även annan kompatibel utrustning som ljus, motorstyrda projektordukar, gardiner med mera.

För små rum

Crestrons UC-B30-Z-L är en färdig paketering med allt du behöver för det lilla mötesrummet. Kameran är integrerad i soundbaren vilket ger en mycket enkel montering plus att det är smidigt att skapa en snygg design för mötesytan.

För mellanstora rum

Crestron UC-MX70-Z-L för Zoom är ett komplett paket för mellanstora rum. Paketeringen innehåller bland annat en touchpanel, bordsmikrofon med 360 graders/6 meters ljudupptagningsyta och den smidiga kameran M920Q från Lenovo. Komplettera med ett par PoE högtalare från Genelec så får ni en lättmanagerad lösning med utmärkt ljud.

För stora rum

För att ge er bra förslag för stora mötesytor som styrelserum, hörsalar och utbildningssalar så vill vi gärna ta en titt på lokalen. Det allra bästa är om vi får vara med redan på planeringsstadiet för att bistå med vår kunskap för kanaliseringar, tak- och väggfästen, el- och nätverksuttag etcetera. Boka en kostnadsfri rådgivning så hjälper vi er att skapa en inbjudande, användarvänlig och väl fungerande mötesyta.

Yealink Brand Logo-green

Yealink Zoom Rooms

Yelinks dynamiska produktpaketeringar för Zoom är förberedda för olika storlekar på mötesytorna. För större mötesytor finns det lösningar, redan från fabriken, för mer än en kamera. Detta borgar för lägre installationskostnad och enklare drift.

För små rum

Yealinks paketering ZVC400 är ett perfekt val för mindre mötesrum. Soundbar med integrerad kamera tar minimalt med plats. Minimalistisk design som inte tar över rummet.

För mellanstora rum

Med Yealinks paketering ZCV640 för mellanstora mötesrum styr du mötet från touchdisplayen, snyggt integrerad i den kombinerade högtalare- och mikrofonenheten.

För stora rum

Yealinks ZVC840 erbjuder en trygg bas för alla större mötesrum. Systemet kan byggas ut med fler mikrofoner och kameror. Med fördel byts bordsmikrofonerna ut mot takmikrofoner.

Poly_logo

Poly Zoom Rooms

Poly producerar förstklassiga ljud- och videoprodukter för en perfekt upplevelse av Zoom. Deras headset, video- och ljudkonferensprodukter håller hög kvalitet och är snygga att se på. Poly fokuserar på användarvänlighet och produkterna är därför enkla att använda tillsammans med Zoom.

För små rum

Poly Studio X30, för Zoom Rooms är ett allt-i-ett system med integrerad kamera i soundbar. Inbyggd funktionalitet för trådlös mediadelning minimerar synliga kablar och ger ett professionellt intryck.

För mellanstora rum

Poly Studio X50, för Zoom Rooms, har samma funktioner som Poly Studio X30 men med en rikare ljud- och bildupplevelse vilket gör den till en utmärkt lösning för mellanstora rum.

För stora rum

Poly G7500 med Zoom Rooms anpassning är rätt produkt om du vill ha frihet när du utformar större mötesrum. Addera Nureva HDL300 för perfekt ljud oavsett var på mötesytan deltagarna befinner sig.

Logitech_logo-1

Logitech Zoom Rooms

Logitech är en av de globala marknadsledarna och stora volymleverantörerna för videomötesrum. I sin portfölj har de en bred flora produkter för alla typer av videomötessystem. Välj mellan våra paketerade förslag eller kontakta oss för rådgivning om ni är intresserade av en skräddarsydd lösning.

För små rum

Med Logitechs Rally Bar Mini och Tap får du en komplett lösning för mindre rum. Rally Bar Mini har inbyggd PTZ-kamera och högtalare. Systemet kan byggas ut med upp till två extra mikrofoner för något större rum.

För mellanstora rum

Med Logitechs Rally Bar och Tap Får du en kraftfull ljud- & kameralösning för dina videomöten. Systemet kan byggas ut med upp till två extra mikrofoner för något större rum.

För stora rum

Logitech Rally Plus med Logitech Tap är utformat för stora konferensrum upp till en längd på ca 7 meter från skärm eller annan bildvisningsyta. Det är smidigt att anpassa placeringen av högtalarna för att passa rummets utformning och design.

HP_logo

HP Zoom Rooms

HP är för de flesta främst känd för produkter inom PC- och serversegmenten men de levererar också intressanta produkter för videomöten. Deras snygga och smidiga produkt HP Elite Slice G2 kan kombineras med andra Zoomanpassade varumärken för att ge en väl fungerande och användarvänlig videomöteslösning för både små och stora mötesrum. 

För små rum

HP Elite Slice G2 tillsammans med Logitech Meetup ger en högklassig videmöteslösning för små mötesrum. Monteringen är enkel och enheterna tar minimal plats i anspråk.

För mellanstora rum

HP Elite Slice G2 tillsammans med Logitech Rally Bar ger en förstklassig videomötesupplevelse i mellanstora mötesrum. Knivskarp bild och kristallklart ljud. Systemet kan byggas ut med upp till två extra mikrofoner för något större mötesrum.

För stora rum

I stora konferensrum används med fördel HP Elite SLice G2 tillsammans med Logitech Rally Plus. Rally Plus är utformat för stora konferensrum upp till en längd på ca 7 meter från skärm eller annan bildvisningsyta. Det är smidigt att anpassa placeringen av högtalarna för att passa rummets utformning och design.

Kostnadsfri rådgivning

Hör av dig så får du en kostnadsfri och förutsättningslös rådgivning hur du kan utforma tekniken för era digitala möten.