Yealink - Teams Rooms System

Paketerade Teams Rooms System för alla sorters mötesrum

Teams Rooms Systems
Yealink Brand Logo-green för hemsidan

Yealink och Microsoft


Yealinks Microsoftcertifierade produkter är fullständigt integrerade med Microsoft Teams och täcker ert behov från små till riktigt stora mötesytor.

Yealinks videomöteslösningar levereras med allt ni behöver för ett Microsoft Teams möte. Lätt att använda och med förstklassig video- och ljudupplevelse. En stor fördel är deras färdiga paket för två eller fler webbkameror i samma system. Välj enkelt, från touchpanelen, hur kamerabilderna ska publiceras i det aktuella mötet.

För små rum (Huddle)

Yealink MVC320, Microsoft Teams Rooms -system, är utformat för små mötesrum Det är en paketlösning med mini-PC, 4K-kamera, högtalartelefon och touchpanel. Finns också en variant med inbyggd kamera och mikrofon i en soundbar.

Specifikation

 

Yealink MVC320

För mellanstora rum

Yealink MVC640, Microsoft Teams Rooms -system, är utformat för medelstora mötesrum Det är en paketlösning med
mini-PC, 4K-kamera, MSpeech-högtalare och touchpanel. Allt du behöver för att, sömlöst och intelligent, interagera ansluta och samarbeta med interna och externa användare.

Specifikation

 

Yealink MVC640

För stora rum

Yealink MVC840, Microsoft Teams Room-system, är utformat för stora mötesrum. Det är en paketlösning med mini-PC, , 4K -kamera, soundbar, bordsmikrofon (stöder ett 6 meter / 360 ° röstupptagningsområde) och touchpanel. 

Specifikation

 

Yealink MVC840

För extra stora rum

Yealink MVC940, Microsoft Teams Room-system, är utformat för stora mötesrum. Det är en paketlösning med mini-PC, ,2 st 4K -kamera, kamerahubb och touchpanel. Med i paketet finns också två donglar för trådlös bildöverföring. Dessa paras enkelt via touchpanelen. Välj till ljudlösning samt tak, eller bordsmikrofon för ett komplett system. MVC940 kan hantera upp till 9 webbkameror och upp till 6 tak- eller bordsmikrofoner.

Specifikation

 

Yealink MVC940
"Vi hade behov av en videomöteslösning med två kameror där vi enkelt kan välja bildvisningslayout. Logic IT föreslog och installerade en lösning från Yealink. Vi är imponerade över funktionaliteten och användarvänligheten. Att lösningen dessutom var mycket prisvärd har lett fram till att vi beställt till ytterligare två rum"
Janne Wistén-Wramner
Janne Wramner

Leverantörsrelationer & ICT-strategier Information and Communication Technology

Svenskt Näringsliv_logo