Poly - Teams Rooms System

Paketerade Teams Rooms System för alla sorters mötesrum

Teams Rooms Systems
Poly_logo

Poly och Microsoft


Poly producerar förstklassiga ljud- och videoprodukter för en perfekt upplevelse av Microsoft Teams. Deras Teams-certifierade headset, video- och ljudkonferensprodukter håller hög kvalitet och är snygga att se på. Poly fokuserar på användarvänlighet och produkterna är därför enkla att använda tillsammans med Microsoft Teams.

För små rum (Huddle)

Poly Studio X30, Microsoft Teams Rooms -system är ett allt-i-ett system med integrerad kamera i soundbar. Inbyggd funktionalitet för trådlös mediadelning minimerar synliga kablar och ger ett professionellt intryck.

Specifikation

 

Poly Studio X30 med TC8

För mellanstora rum

Poly Studio X50, Microsoft Teams Rooms -system har samma funktioner som Poly Studio X30 men med en rikare ljud- och bildupplevelse vilket gör den till en utmärkt lösning för mellanstora rum.

Specifikation

 

Poly Studio X50 med TC8

För stora rum

Poly G7500 med Teams Rooms anpassning är rätt produkt om du vill ha frihet när du utformar större mötesrum. Systemet är modulärt uppbyggt och ni kan anpassa kamera, ljud och bildlayout efter era behov. Med enkel konfiguration så får ni det precis som ni vill.

Specifikation

 

g7500 kit

För extra stora rum

Bygg ut Poly G7500 med fler kameror, högtalare och mikrofoner så kan du skala upp lösningen till riktigt stora mötesytor. Hjärtat i systemet är G7500 codecen till vilken du ansluter övriga enheter. Du kontrollerar hela systemet via touchpanelen.

Specifikation

 

G7500 codec