Lenovo - Teams Rooms System

Paketerade Teams Rooms System för alla sorters mötesrum

Teams Rooms Systems
lenovo-logo-1-1

Lenovo och Microsoft


Lenovo är mångåriga samarbetspartners till Microsoft och arbetar med Microsofts mjukvara även inom videokonferensområdet. Förutom att tillverka högklassiga produkter kända för sin låga felfrekvens så investerar de i system för fjärrmanagering av systemets hjärta (CPU) och perifera produkter (högtalare, kamera med mera).

För små rum (Huddle)

Lenovo ThinkSmart Hub Gen 2 är basen för alla typer av mötesrum. Den anpassas sen till respektive rumstyp genom val av ljud- och bildlösning. För små rum rekommenderar vi Lenovo ThinkSmart Hub Gen 2 tillsammans med Lenovo Thinksmart kamera. Högtalare och mikrofon är inbyggd i hubben.

Specifikation

 

ThinkSmartHubGen2+thinksmartcam

För mellanstora rum

För mellanstora rum fungerar Lenovo ThinkSmart Hub Gen2 utmärkt tillsammans med Logitechs Rally Plus - system. Det ger en snygg och lättmonterad lösning med enbart Teamscertifierade produkter.

Specifikation

 

ThinkSmartHubGen2+Rally Plus

För stora rum

Med Lenovo ThinkSmart Gen 2 och med lämliga tillval för kamera och ljud kan lösningen byggas ut till stora möteslösningar. Komplettera till exempel med Nureva HDL300 och få kristallklar ljudupptagning oavsett var i rummet deltagaren befinner sig. Högtalaren autokalibrerar kontinuerligt och ett större rum kan ha mer än en Nureva HDL300.

Specifikation

 

ThinkSmartHubGen2+Nureva+Rally Plus