Crestron - Teams Rooms System

Paketerade Teams Rooms System för alla sorters mötesrum

Teams Rooms Systems
crestron_logo_blue_cmyk (1)

Crestron och Microsoft


Crestron har en bred portfölj av produkter anpassade för Microsoft Teams. Crestron Flex - serien är deras Teamscertifierade hårdvara med alternativ från små till stora rum. För extra stora mötesrum, hörsalar, utbildningssalar med mera finns programmeringsbara lösningar så att ni förutom att styra Teamsmötet även kan kontrollera bildlayout, styra in- och utgående ljud, sätta ljusscenarion med mera. Crestron är kända för sin höga kvalitet på både hård- och mjukvara och används i 10 000-tals miljöer i hela världen.

För små rum (Huddle)

Crestron UC-MM30-T Crestron Flex, Microsoft Teams Rooms -system, är utformat för små mötesrum Det är en paketlösning med mini-PC, 4K-kamera med mikrofon, högtalare och touchpanel. Systemet stödjer upp till två anslutna skärmar.

Specifikation

 

UC-MM30-T

För mellanstora rum

Crestron UC-MMX30-T Crestron Flex, Microsoft Teams Rooms -system, är utformat för små- och mellanstora mötesrum Det är en paketlösning med mini-PC, 4K-kamera med mikrofon, högtalare och touchpanel. Systemet stödjer upp till två anslutna skärmar. Beroende på rummets utformning så kan det vara aktuellt att utöka lösningen med bords-/takmikrofon och eller extra högtalare. Lösningen harockså inbyggd funktionalitet för BYOD (bring your own device) för god funktionalitet även vid användande av andra videomötessystem.

Specifikation

 

UC-MMX30-T

För stora rum

Crestron UC-M50-T Crestron Flex, Microsoft Teams Rooms -system, är utformat stora mötesrum Det är en paketlösning med mini-PC, 4K-kamera med mikrofon, högtalare och touchpanel. Systemet stödjer upp till två anslutna skärmar. Beroende på rummets utformning så kan det vara aktuellt att utöka lösningen med bords-/takmikrofon, extra högtalare och/eller byte av kameralösning. UC-M50-T har stöd för programmering av andra funktioner som styrning av inkommande ljud (vid användning av till exempel handhållen mikrofon eller "mygga") och styrning av kamerabild, om rummet har mer än en kamera.

Specifikation

 

UC-M50-T

För extra stora rum

För extra stora mötesrum behövs i regel en noggrann behovsanalys för att säkerställa att ni får rätt funktionalitet och upplevelse av mötesrumstekniken. Logic ITs experter hjälper er med design, installation och driftsättning. Boka rådgivning idag!

 

Boka rådgivning
Miljöbild Crestron extra stort rum