bilar

Servicetekniker inom AV

Vill du ha kul på jobbet, jobba med den senaste tekniken inom AV och vara med och bygga upp marknadens bästa bolag? Då är Logic IT rätt arbetsplats för dig!

Logic IT är en leverantör av digitala möteslösningar till både mötesrum och kontors- och hemarbetsplatser. Vi designar, levererar och installerar teknik hos medelstora och stora företag och organisationer över hela Sverige. Som bolag växer vi och behöver därför förstärka vår teknikorganisation med ytterligare en servicetekniker. Vi söker dig som trivs med ett flexibelt arbete på ett framgångsrikt och snabbväxande företag med hög fart och som vill utvecklas, både inom din yrkesroll och på ett personligt plan.

Om tjänsten

Som servicetekniker inom AV hos oss kommer du dagligen besöka våra kunder, både i form av planerade besök och utryckningar baserad på SLA för att bl a utföra felsökningar. Du kommer att utföra service och support på den tekniska utrusningen vi installerat, allt ifrån mindre BYOD-mötesrum till styrelserum och stora hörsalar. Tekniken vi installerar kommer från ledande varumärken såsom Crestron, Bose, Cisco, Samsung, Biamp, Genelec, Huddly, Logitech, Lenovo och HP med flera.

Om dig

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, trivs med att vara ute hos kund och tycker om att leverera service på hög nivå. Du kan service och ger alltid det där lilla extra när du träffar våra kunder. Om du har ett eget driv och en vilja att lära dig, samtidigt som du är självgående, organiserad och prestigelös tror vi att du kan vara rätt för denna roll.

Den här rollen är väldigt viktig för oss då du kommer att vara ansiktet utåt för hur våra kunder upplever Logic IT. Därför lägger vi extra stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

För att lyckas i rollen behöver du ha:

  • minst 2 års arbetslivserfarenhet inom installation eller service av Pro AV-teknik
  • vana av att hantera tekniska beskrivningar och ritningar
  • ett stort tekniskt intresse
  • B-körkort
  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Dessutom är det meriterande, men inget krav, om du har:

  • kännedom av Dante
  • kunskap av DSP arkitektur
  • kunskap om IPv4

Att jobba på Logic IT

Som medarbetare på Logic IT får du verktygen och möjligheten att utvecklas, både inom din yrkesroll och som individ. Vi erbjuder en utvecklande och energigivande arbetsmiljö där vi har högt i tak och nära till skratt. Vi firar gemensamma framgångar, hyllar varandras insatser och gör ofta roliga saker ihop.

Våra värderingar - Kompetens, Engagemang, Hållbarhet och Glädje - håller vi högt och vi förväntar oss att även du lever efter dem. Det finns ett kvalitets- och hållbarhetsperspektiv i all vi gör när det kommer till medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.   

Vi har vårt huvudkontor på Fannys väg 3 i Sickla där vi sitter i nya fina lokaler högst upp i huset. Kontoret är dessutom uppbyggt som ett showroom med det senaste inom AV som vi gärna vill visa upp för våra kunder. Vi är kollektivanslutna och har generösa pensions- och friskvårdsförmåner.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan innehållandes CV och personligt brev så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Dahl, Teknikerchef på 070-770 67 07.

Anställningsform:  Heltid
Placeringsort:  Stockholm 
Tillträde:  Efter överenskommelse 

Ansökan skickas till: rekrytering@logicit.se

 

Sök tjänsten