Säljare

Som Account Manager på Logic IT är ditt mål att vara våra kunders bästa leverantör. Du ansvarar primärt för kunder som är företag mellan 50-500 anställda. Ansvaret omfattar att på egen hand hitta nya och utveckla befintliga kunder och affärer genom proaktiva insatser. Din uppgift är att knyta dina kunder närmre Logic IT och utveckla relationen till fler beslutsfattare hos kunden. Till din hjälp har du ett professionellt team för att hjälpa dig i säljprocessen.

Du kommer ingå i ett fantastiskt säljteam som arbetar med Logic ITs kärnvärden, vision och affärsidé.

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet av B2B försäljning med en god förmåga att skapa långsiktiga relationer och affärer bl.a. genom att vara en god kommunikatör med social kompetens.

Du har stort engagemang att kunna bemästra både kortare och längre säljprocesser från start till mål, och förmågan att se lösningen framför dig hos kunden. Du har personliga egenskaper som motsvarar Logic ITs kärnvärden, som är: 
Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje.

Till rätt person finns stora möjligheter till personlig utveckling och bra villkor

Övrigt

Vill du bli en del av Logic ITs utvecklingsresa?

Som medarbetare på Logic IT så uppfyller du våra värderingar. Vårt bolag bygger på ett fundament där hållbarhet och kvalitet är vårt främsta fokus. Vi strävar efter att vara hållbara ur perspektiven: medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.

Anställningsform:                    Heltid tillsvidare.
Placeringsort:                           Stockholm
Tillträde:                                    Omgående.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev som e-postas till: rekrytering@logicit.se

 


Stockholm, Stockholms län

Säljare

Heltid, tillsvidare