Marknadsansvarig

Vi söker dig som är kreativ och som älskar marknad och kommunikation och som vill ta nästa steg i karriären!

Om rollen

För oss på Logic IT är marknad den känsla våra besökare får när de läser om oss i våra digitala kanaler, tar del av vår kommunikation, besöker oss fysiskt på kontoret eller inspireras på våra event. Rollen Marknadsansvarig är ny för oss och vi formar och utvecklar den tillsammans ju mer vi växer. Arbetsuppgifterna är idag till utspridda på flera medarbetare på företaget.

Målsättningen med rollen är att stärka och utveckla varumärket Logic IT inom bl.a. sociala medier, hemsidan, sälj- och marknadsmaterial. Du kommer arbeta med att upprätta marknadsanalyser, utforma och ansvara för en årlig marknadsplan och marknadsföringsbudget, projektleda marknadsföringsinsatser så som exempelvis lanseringar, kampanjer och större event. Kontinuerligt följa upp marknadsaktiviteter och analysera besök och kampanjer.

Du rapporter till VD, Sebastian Lindström, och har nära kontakt med alla på bolaget.

Vi vill gärna träffa dig som har erfarenhet av arbete med Sociala medier. Förståelse för hur man bygger synergier mellan annonsering i sociala media och andra kanaler såsom Google Ads. Drivs av att jobba varumärkesstärkande och med försäljningsdriven marknadsföring samt har arbetat med marknadsaktiviteter och marknadsföring.

Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller annan likvärdig bakgrund. Några års erfarenhet inom marknad och kommunikation samt arbetat med diverse event.

Om Logic IT

Vårt fokus är att hjälpa företag och organisationer att utveckla sina arbetsplatser med hänsyn till personalens trivsel och produktivitet samt till naturens begränsade resurser. Främst inom området digitala möten där det fortfarande finns oerhörda vinster i form av ett bekvämare arbetssätt, minskat behov av resande och lättare att hålla ihop team som i allt större utsträckning finns över hela Sverige, Norden, Europa och kanske globalt. Vi skapar förutsättningar att genomföra digitala möten oavsett om det är från hemmet, på arbetsplatsen, i konferensrummet eller på resa.

Som medarbetare på Logic IT så uppfyller du våra värderingar tillsammans med oss –

Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje.

Vårt bolag bygger på ett fundament där hållbarhet och kvalitet är vårt främsta fokus. Vi strävar efter att vara hållbara ur perspektiven:
medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön. 

Vi erbjuder dig förutom en utvecklande miljö och en kul arbetsplats i ett växande bolag, kollektivavtal, bra friskvård och nya fina lokaler. 

Vision

Vi ska vara den ledande specialisten och helhetsleverantören inom digitala mötesmiljöer till företagsmarknaden med stort fokus på hållbarhet och funktion. 

Övrigt

Som medarbetare påLogicIT så uppfyller du våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Vårt bolag bygger på ett fundament där hållbarhet och kvalitet är vårt främsta fokus. Vi strävar efter att vara hållbara ur perspektiven: medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön. 

Vi erbjuder digförutom enutvecklandemiljöoch enkul arbetsplatsiett växande bolag, kollektivavtal, bra friskvård och nya fina lokaler. 

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev som e-postas till:rekrytering@logicit.se 

Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta VD Sebastian Lindström via 073-157 47 03 eller sebastian.lindstrom@logicit.se. 

 


Stockholm, Stockholms län

Marknad

Heltid tillsvidare, tillträde omgående