Junior Säljkoordinator

 

Vi söker dig som gillar att utmana sig själv och gillar att kliva ur komfortzonen för att växa som individ, för då växer även vi som företag!

Nu söker vi en ung person som antingen är redo att ta sig in i arbetslivet eller som arbetat i några år och vill lära sig något nytt. Om du har IT-kunskap är det ett plus men det är inte ett krav. Det viktigaste är att du är rätt person och har viljan att lära dig, är redo att hjälpa till oavsett arbetsuppgift och älskar att jobba med människor - då kan du vara den vi söker.

Då vi är ett växande företag kommer arbetsuppgifterna variera från dag till dag, men huvuduppgifterna är att serva våra kunder med bland annat produktfrågor, orderläggning, inköp och leveransfrågor. Du kommer jobba väldigt nära våra säljare och ha de mesta av kontakterna med flertalet av era gemensamma kunder. Du kommer även ha ett nära samarbete med vår ekonomiavdelning gällande både kund-, och leverantörsfakturor.

Till din hjälp har du ett professionellt team för att hjälpa dig att utvecklas.

Övergripande rollbeskrivning/ansvarsområden:

 • Orderläggning
 • Inköp
 • Kundadministration
 • Utveckla befintliga kunder och bredda dem inom Logic ITs erbjudande.
 • Verka för att vara dina kunders bästa leverantör!
 • Deltaga på utbildningar från våra strategiska leverantörer och interna utbildningar.
 • Följa upp och rapportera dina insatser mot uppsatta mål.
 • Vara ambassadör för Logic ITs varumärke och värderingar.

Till din hjälp finns:

Inköpschef och övriga medarbetare som ser till att nödvändiga verktyg finns så att du ska kunna utvecklas i en positiv riktning i linje med Logic ITs kärnvärden, vision och affärsidé.

Kompetens/kvalifikationer:

 • Du behöver vara ordningsam och ha struktur, då det kommer vara väldigt många olika arbetsuppgifter varje dag, och stundtals i ett högt tempo.
 • Förmågan att bygga varaktiga relationer och förmågan att skapa långsiktiga affärer bland annat genom att vara en god kommunikatör med hög social kompetens.
 • Högt eget tempo och hög drivkraft krävs för att kunna bemästra både kortare och längre säljprocesser från start till mål, och förmågan att se lösningen framför dig hos kunden.

Som medarbetare på Logic IT uppfyller du våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Vårt bolag bygger på ett fundament där hållbarhet och kvalitet är vårt främsta fokus. Vi strävar efter att vara hållbara ur perspektiven: medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.  

Vi erbjuder dig förutom en utvecklande miljö och en kul arbetsplats i ett växande bolag, kollektivavtal, bra friskvård och nya fina lokaler.   

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev som e-postas till: rekrytering@logicit.se. Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta Inköpschef Jesper Jonsson på 073- 037 44 79 eller jesper.jonsson@logicit.se.


Stockholm, Stockholms län

AV-teknik, Sälj, Säljkoordinator

Heltid tillsvidare, tillträde omgående