Ekonomiansvarig

Just nu letar vi efter någon som kan axla rollen som Ekonomiansvarig och utveckla funktionen tillsammans med oss.

Superspännande eller hur!!

Som ekonomiansvarig arbetar du brett och självständigt med löner, löpande bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, statistik, rapporteringar av olika slag till myndigheter och olika sidoorganisationer, momsredovisning samt viss fakturering. Du gör enklare avstämningar och förbereder underlag inför månadsbokslut.

Logic IT är i en tillväxtfas och så även funktionen som succesivt utökas ansvarsmässigt och så småningom även personellt. Så för dig som är redo att ta nästa steg i din karriär erbjuder vi en utvecklingsresa där vi tillsammans utvecklar ditt ledarskap och bygger en ekonomifunktion i världsklass.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och tycker om att leverera på hög nivå. Du har service och att ge det där lilla extra som grund i allt du gör. Du är van vid att arbeta självständigt.

Viktigt för rollen att du har drivet och viljan att lära dig samtidigt som du som person är fokuserad, självgående och prestigelös.

Rollen är viktigt för oss och våra kunders upplevelse av Logic IT därför lägger vi extra stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

Du rapporterar till VD.

Kompetens/ kvalifikationer:

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom liknande ekonomiarbete
  • Du har relevant utbildning inom ekonomi och redovisning eller har anskaffat dig likvärdig erfarenhet genom tidigare arbete.
  • Du har god förståelse för hur flödet fungerar genom hela ekonomiprocessen
  • Du har god datorvana och är van användare av Office-paketet samt har erfarenhet av något ekonomi- och lönesystem
  • Van att dokumentera och förbereda underlag
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet av ekonomiarbete från ett mindre eller medelstort privat
  • Tidigare arbetat i Fortnox
  • Tidigare arbete i Hubspot

Som medarbetare på Logic IT uppfyller du våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Vårt bolag bygger på ett fundament där hållbarhet och kvalitet är vårt främsta fokus. Vi strävar efter att vara hållbara ur perspektiven: medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.   

Vi erbjuder dig förutom en utvecklande miljö och en kul arbetsplats i ett växande bolag, kollektivavtal, bra friskvård och nya fina lokaler.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev som e-postas till: rekytering@logicit.se


Stockholm, Stockholms län

Ekonomiansvarig

Heltid tillsvidare, tillträde omgående