Avdelningschef teknikgruppen

Strävar du alltid efter mottot ”med perfektion som standard”, då kan vi vara en match.

 Just nu letar vi efter någon som kan axla rollen som chef över våra tekniker. Gruppen växer och vi vill att du är med och utvecklar funktionen tillsammans med oss.
Superspännande eller hur!!

 Som chef över avdelningen säkerställer du att våra tekniker har rätt förutsättningar att utföra sitt jobb. Det kan vara allt från onboarding av nya medarbetare, säkerställa rätt bil och verktyg eller att hålla utvecklingssamtal och ta fram en utvecklingsplan.

Du representerar teknikgruppen internt och säkerställer kvalitet, vidareutveckling och samarbeten.

Du är även övergripande ansvarig för Service & Support och representerar funktionen internt samt externt och genom kontinuerlig dialog föreslå förbättringar. Du ansvarar för att ta fram kundstatistik och delta på uppföljningsmöten med kunder enligt vår samverkansmodell.

Logic IT är i en tillväxtfas och även funktionen som under året kommer att utökas ansvarsmässigt och personellt. För dig som är redo att ta nästa steg i din karriär erbjuder vi en utvecklingsresa där vi tillsammans utvecklar ditt ledarskap och bygger en teknikorganisation med mottot ”med perfektion som standard”

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och tycker om att leverera på toppnivå. Du har hög service och det där lilla extra som grund i allt du gör. Du är van vid att arbeta självständigt och trivs ute hos kund där vi ser att rollen minst 50% av sin tid ute och kund och onsite.

Viktigt för rollen att du är engagerad och har viljan att lära dig samtidigt som du som person är drivande, självgående och prestigelös.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har ett genuint intresse för att få människor att växa och utvecklas, har lätt för att samarbeta och ett intresse för teknik. Du får gärna ha egen erfarenhet av att utföra installationer och tvekar inte på att rycka in praktiskt när det behövs.  

Till din hjälp har du ett professionellt team som sköter inköp, leverans och projektledning. 

Rollen är viktigt för oss och våra kunders upplevelse av Logic IT därför lägger vi extra stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

Du rapporterar till VD.

Kompetens/ kvalifikationer:

  • Gärna 2 års arbetslivserfarenhet som ledare eller chef
  • Vana av att hantera tekniska beskrivningar
  • Van att dokumentera och förbereda underlag
  • Ärendehantering enligt ITIL´s incident management
  • Stort tekniskt intresse
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:

  • Tidigare arbete i Hubspot eller annat ärendesystem
  • Certifierad i ITIL Foundation

Som medarbetare på Logic IT uppfyller du våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Vårt bolag bygger på ett fundament där hållbarhet och kvalitet är vårt främsta fokus. Vi strävar efter att vara hållbara ur perspektiven: medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.

Anställningsform:                    Heltid tillsvidare.
Placeringsort:                           Stockholm
Tillträde:                                    Omgående.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev som e-postas till: rekrytering@logicit.se

 


Stockholm, Stockholms län

AV-teknik, Sälj, avdelningschef

Heltid tillsvidare, tillträde omgående