AV-tekniker

 

Vill du i stället ha kul på jobbet, arbeta i framkant med teknik och vara med och bygga upp marknaders bästa bolag. Då är Logic IT rätt för dig.

Logic IT är leverantör av digitala möteslösningar till mötesrum, hemarbets- och kontorsarbetsplatsen. Vi designar, levererar och installerar teknik hos medelstora och stora organisationer över hela Sverige. Vi förstärker nu vår teknikorganisation med AV-tekniker och söker dig som vill utvecklas både personligt och tekniskt med hög fart. Ha ett flexibelt arbete på ett framgångsrikt och snabbväxande företag.

Som AV-tekniker utför du installation av Pro AV-teknik hos våra kunder. Teknisk lösning anpassas till kundens behov och täcker hela spännvidden från arbetsplatser, mindre BYOD-mötesrum till hörsalar. Tekniken vi installerar kommer från ledande varumärken såsom Crestron, Bose, Cisco, Biamp, Genelec, Huddly med flera. Även support ute hos kund på befintliga installationer förekommer.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och tycker om att leverera service på hög nivå. Du har service och att ge det där lilla extra som grund i allt du gör. Du är van vid att arbeta självständigt och i team och trivs ute hos kund.

Viktigt för rollen att du har drivet och viljan att lära dig samtidigt som du som person är fokuserad, självgående och prestigelös.

Rollen är viktigt för oss och våra kunders upplevelse av Logic IT därför lägger vi extra stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

Kvalifikationer:

  • 2 års arbetslivserfarenhet inom installation av Pro AV-teknik eller liknande
  • Vana av att hantera tekniska beskrivningar och ritningar
  • Stort tekniskt intresse
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:

  • Kännedom av Dante
  • Kunskap av DSP arkitektur
  • IPv4

Som medarbetare påLogicIT uppfyller du våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje. Vårt bolag bygger på ett fundament där hållbarhet och kvalitet är vårt främsta fokus. Vi strävar efter att vara hållbara ur perspektiven: medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.   

Vi erbjuder dig förutom en utvecklande miljö och en kul arbetsplats i ett växande bolag, kollektivavtal, bra friskvård och nya fina lokaler. 

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev som e-postas till: rekrytering@logicit.se. Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta, Teknikchef André Wilstrand på 070-962 90 05.


Stockholm, Stockholms län

AV-teknik, installation & service

Heltid tillsvidare, tillträde omgående


 

Dela jobb