Jobba på Logic IT

Vi söker dig som gillar att utmana sig själv och trivs med att kliva ur komfortzonen, för då växer även vi som företag. Här hittar du aktuella lediga jobb på Logic IT

Säljare

Just nu letar vi efter någon som kan axla rollen som Säljare.

På Logic IT är ditt mål att vara våra kunders bästa leverantör. Du ansvarar primärt för kunder som är företag mellan 50-500 anställda. Ansvaret omfattar att på egen hand hitta nya och utveckla befintliga kunder och affärer genom proaktiva insatser. Din uppgift är att knyta dina kunder närmre Logic IT och utveckla relationen till fler beslutsfattare hos kunden. Till din hjälp har du ett professionellt team för att hjälpa dig i säljprocessen.

Du kommer ingå i ett fantastiskt säljteam som arbetar med Logic ITs kärnvärden, vision och affärsidé.

 

Therese porträtt

Programmerare

Som programmerare utför du konfiguration och programmering av Pro AV-teknik hos våra kunder. Teknisk lösning anpassas till kundens behov och täcker hela spännvidden från mindre BYOD-mötesrum till hörsalar. Tekniken vi installerar kommer från ledande varumärken såsom Crestron, Bose, Cisco, Biamp, Genelec, Huddly med flera.

 

UC-MM30-T

AV-tekniker

Som AV-tekniker utför du installation av Pro AV-teknik hos våra kunder. Teknisk lösning anpassas till kundens behov och täcker hela spännvidden från arbetsplatser, mindre BYOD-mötesrum till hörsalar. Tekniken vi installerar kommer från ledande varumärken såsom Crestron, Bose, Cisco, Biamp, Genelec, Huddly med flera. Även support ute hos kund på befintliga installationer förekommer.

 

Magnus med bil

Säljkoordinator

Som säljkoordinator är huvuduppgiften att serva våra kunder med bland annat produktfrågor, orderläggning, inköp och leveransfrågor. Du kommer jobba väldigt nära våra säljare och ha de mesta av kontakterna med flertalet av era gemensamma kunder. Du kommer även ha ett nära samarbete med vår ekonomiavdelning gällande både kund-, och leverantörsfakturor.

 

Jesper porträtt (1)

Junior projektledare

Som projektledare planerar, leder och styr projekt eller delprojekt inom AV och IT. En viktig del för att lyckas med projekt är kontakten med kunden samt att kontinuerligt kommunicera och hålla kunden uppdaterad på pågående aktiviteter och förändringar.

Du ansvarar för inköp och orderläggning i enlighet med kundens beställning.

 

Andre_padel