Jobba på Logic IT

Vi söker dig som gillar att utmana sig själv och trivs med att kliva ur komfortzonen, för då växer även vi som företag. Här hittar du aktuella lediga jobb på Logic IT

Marknadsansvarig

Vi vill att våra kunder och medarbetare alltid ska få en härlig upplevelse av Logic IT oavsett om man besöker kontoret, deltar på våra event, läser om eller ser oss i våra digitala kanaler.

Vi söker därför en kreativ och ordningsam glädjespridare som älskar marknad och kommunikation. Vill du dessutom ha kul på jobbet i en omväxlande och utvecklande miljö, då är rollen på Logic IT rätt för dig.

 

FCA04688-1

Projektkoordinator

Logic IT är ett växande företag och vi söker nu en projektkoordinator som i första hand kan planera och ta hand om våra installationer, stötta projektledaren i projekt samt driva mindre delprojekt själv. Vår förhoppning är att du är rätt person för utvecklas till att bli vår nästa självständiga projektledare.

 

Therese porträtt

Programmerare

Som programmerare utför du konfiguration och programmering av Pro AV-teknik hos våra kunder. Teknisk lösning anpassas till kundens behov och täcker hela spännvidden från mindre BYOD-mötesrum till hörsalar. Tekniken vi installerar kommer från ledande varumärken såsom Crestron, Bose, Cisco, Biamp, Genelec, Huddly med flera.

 

UC-MM30-T

AV-tekniker

Som AV-tekniker utför du installation av Pro AV-teknik hos våra kunder. Teknisk lösning anpassas till kundens behov och täcker hela spännvidden från arbetsplatser, mindre BYOD-mötesrum till hörsalar. Tekniken vi installerar kommer från ledande varumärken såsom Crestron, Bose, Cisco, Biamp, Genelec, Huddly med flera. Även support ute hos kund på befintliga installationer förekommer.

 

Magnus med bil

Innesäljare

Som innesäljare är huvuduppgiften att serva våra kunder med bland annat produktfrågor, orderläggning, inköp och leveransfrågor. Du kommer jobba väldigt nära våra säljare och ha de mesta av kontakterna med flertalet av era gemensamma kunder. Du kommer även ha ett nära samarbete med vår ekonomiavdelning gällande både kund-, och leverantörsfakturor.

 

Jesper porträtt (1)

Junior projektledare

Som projektledare planerar, leder och styr projekt eller delprojekt inom AV och IT. En viktig del för att lyckas med projekt är kontakten med kunden samt att kontinuerligt kommunicera och hålla kunden uppdaterad på pågående aktiviteter och förändringar.

Du ansvarar för inköp och orderläggning i enlighet med kundens beställning.

 

Andre_padel