Om Logic IT

Digitala möten i konferensrummet, hemmet och på arbetsplatsen ger hållbarhet för miljön, medarbetarna och er företagsekonomi.

Om Logic IT

Logic IT levererar lösningar och produkter för digitala möten oavsett om mötet sker från konferensrummet, arbetsplatsen, hemmakontoret eller resan. Det ska vara hållbart för miljön, medarbetaren och företaget!

Om oss

Vår vision

Vi ska vara den ledande specialisten och helhetsleverantören inom digitala mötesmiljöer till företagsmarknaden med stort fokus på hållbarhet och funktion utifrån ett AV och IT perspektiv.

2_SANDVIK_Logic IT-2

Vårt fokus - hållbarhet

Hållbarhet är vårt fundament. Allt vi gör ska vara hållbart ur följande perspektiv: medarbetarna, val av leverantörer, val av de tekniska lösningarna, samarbetet med våra kunder, partners och miljön.

Läs mer i vår kvalitets- och miljöberättelse>>

Fredrik klippa

Hur vi jobbar

Från förstudie/behovsanalys till nyckelfärdig leverans samt support. Vi arbetar med högsta kvalitet både vid val av tekniska lösningar och i form av rådgivning, installation och support. Med lång erfarenhet från IT- och AV-branschen tar vi ett helhetsansvar från första mötet till levererad lösning. Vi är vana att arbeta i projekt vid nybyggen, ombyggnationer och flyttar.

FCA00970
Padel_grupp

Våra medarbetare

Våra medarbetare är utvalda med största omsorg för att ge dig den bästa servicen och kunskapen och erbjuda de mest lämpliga lösningarna utefter just dina behov.

Till våra medarbetare>>

Vårt erbjudande

Vi hjälper företag och organisationer att utveckla sina arbetsplatser med hänsyn till personalens trivsel och produktivitet samt till naturens begränsade resurser.Vi erbjuder komplett leverans av digitala mötesmiljöer som inkluderar produkter och tjänster för konferensrum, arbetsplats, hemarbetsplats och på resan. levererad lösning. Vi är vana att arbeta i projekt vid nybyggen, ombyggnationer och flyttar.

Jesper porträtt (1)

Våra partners

Att kunna erbjuda de bästa och mest lämpliga lösningarna kräver att vi har partners som har rätt produkter som självklart ska vara producerade på ett hållbart sätt.

Samlingsbild logos