Hybrida möten, det nya normala?

2 Minute Read
Posted by Sebastian Lindström on Oct 26, 2021 11:15:00 AM

Nu har snart mina första 2 månader som VD för Logic IT passerat och jag har bland annat hunnit med att skruva ihop bord och stolar till vårt nya kontor, haft kickoff och träffat många nya och befintliga kunder. 

Något som slår mig i varje kundmöte är hur rätt vårt erbjudande ligger i tiden. Behovet av hybrida möten är om möjligt ännu större nu när restriktionerna är lyfta och vi genom detta ser en större andel medarbetare som återgår till kontoret.

Den stora frågan som diskuteras överallt är - vad är det nya normala? Men finns det överhuvudtaget ett nytt normalt arbetssätt? Jag är övertygad att om vi konsekvent arbetar med utgångspunkten ”ett jobb är något man gör och inte något man går till” kommer andelen Hybrida möten öka markant och fortsätta ske hemifrån, från landstället, från båten eller från ett fullutrustat konferensrum. Det är även hållbart för miljön, medarbetaren och företaget.

2

Det nya normala borde då vara att erbjuda medarbetarna den flexibilitet som följer med tillgång till Hybrida möten. Det är där Logic IT och vårt erbjudande kommer in. Varje dag hjälper vi våra vänner att få den bästa möjliga upplevelsen av Hybridmötet. Vi gör det med glädje och grym teknisk kompetens samtidigt som vi alltid gör det lilla extra.

När jag summerar året, fram till att vi nu stängt Q3, konstaterar jag att vi fortsätter vår fina tillväxt trots Covid och semestrar. Det tack vare att ni, våra nya och befintliga kunder, ger oss förtroende att hjälpa er att göra skillnad varje dag. Något vi är oerhört stolta över och kommer fortsätta med. 

Jag träffas gärna för en frukost, fika eller lunch och lyssnar på hur just ni påverkas och planerar för höstens återgång och hur vi kan hjälpa er att lyckas med omställningen. 

Förresten, Du har väl inte missat att vi söker fler hjältar som ska hjälpa oss fortsätta göra skillnad och ge det lilla extra. Alla spännande tjänster hittar du här https://logicit.se/om-logic-it/jobba 

Ha en fortsatt fin dag:)

Sebastian Lindström
VD Logic IT
E-post: sebastian.lindstrom@logicit.se
Mobil: 073-157 47 03

Sebastian Ljpg