Vi stärker laget!

2 Minute Read
Posted by Fredrik Pürkner on Jun 16, 2021 11:13:00 AM

Sommartider!

Äntligen är det åter dags för den svenska sommaren. För mig finns det inte många saker som slår den. Med pandemin har jag också upptäckt den svenska sommaren på nytt, då möjligheterna till utlandsresor varit begränsade.  

På Logic IT har året börjat bra och vi håller en tillväxttakt på över 150 procent mot föregående år. Under rådande omständigheter tycker jag det ändå är okej:)

Det är också dags för lite nya förändringar på Logic IT. Då jag i januari gick in som interims-VD, påbörjades sökandet efter en ny VD. Vi har nu hittat vår nya VD i Sebastian Lindström, som kommer börja hos oss den första september. Jag är glad att vi hittat Sebastian, som jag haft förmånen att jobba med tidigare, då Sebastian var CIO på Lernia. Han har en gedigen bakgrund inom IT och kommer bidra enormt på vår resa genom att knyta ihop AV och IT på ett bra sätt. Vi går också som många andra IT-bolag in i fler affärer där kunden vill handla våra lösningar som tjänst, och här kommer hans erfarenheter komma till nytta. Dessutom är Sebastian en naturlig ledare som delar våra värderingar på Logic IT. 

Jag kommer fortsätta arbeta inom Logic IT, men med mer strategiska frågor för att utveckla bolagets erbjudande ihop med mina kompanjoner inom ägargruppen. Dessutom vill jag jobba mer fokuserat inom sälj och marknad där jag tror att jag kan skapa som mest värde för Logic IT.

Så här säger Sebastian:

”-Det känns oerhört roligt och spännande att ta över rollen som VD och att fortsätta leda och utveckla det fina arbetet som hittills är gjort.

Logic ITs erbjudande ligger helt rätt i tiden och jag ser verkligen fram emot att komma ut till nya och befintliga kunder och lyssna hur vi kan utveckla vårat erbjudande ytterligare för att fortsätta underlätta och stötta i det digitala mötet.” 

En annan rolig nyhet är att vi den första september flyttar till vårt nya kontor i Sickla Front, på Fannys väg 3 i Nacka. Dit är ni välkomna och träffa alla oss på Logic IT när ni har vägarna förbi. Där kommer ni ha möjlighet att se det senaste inom digitala möten.  Med detta villa jag passa på att önska alla våra kunder, leverantörer och partners en riktigt fin sommar.  

Allt gott! 

Fredrik Pürkner

Sebastianjpg

Sebastian Lindström