Upphandlings-ansvarig

Har du erfarenhet av att jobba med upphandling inom IT eller AV och vill jobba på en av branschens snabbast växande bolag? Nu finns en spännande möjlighet att hänga med på en fantastisk resa när vi på Logic IT växer och behöver förstärka teamet med en Upphandlingsansvarig.

Logic IT är en leverantör av digitala möteslösningar till både mötesrum och kontors- och hemarbetsplatser, ett område med mycket hög efterfrågan. Vi är en helhetsleverantör som designar, levererar och installerar teknik hos medelstora och stora företag och organisationer över hela Sverige.

Vi är nu inne i en kraftigt tillväxt och behöver därför förstärka vår säljorganisation med en Upphandlingsansvarig. Vi söker dig som gillar att utmana dig själv och gillar att kliva ur komfortzonen för att växa som individ - för då växer även vi som företag! 

Om tjänsten

Som Upphandlingsansvarig på Logic IT är ditt främsta mål att jobba för att vinna affärer genom att skapa professionella anbud av hög kvalitet. Du ansvarar för, och projektleder, hela anbudsprocessen och ser till att arbetet löper effektivt fram mot ett vinnande anbud.

Du kommer att ha en viktig roll på bolaget där du bidrar till ökad försäljning och lönsamhet genom att vinna både offentliga och privata upphandlingar. Med proaktiva insatser bearbetar och utvecklar du dessutom relationen med både nya och befintliga kunder.

Övergripande rollbeskrivning/ansvarsområden: 

  • Ansvara för att driva anbudsprocesser från start till mål
  • Kartlägga affärsmöjligheter och kvalificera upphandlings-underlag
  • Identifiera och verka för att förbättra affärsrelationer med nyckelpersoner hos både nya och befintliga kunder
  • Delta på relevanta utbildningar, både interna och med våra strategiska leverantörer 

Om dig

Vi söker dig som har förmågan att bygga varaktiga relationer och skapa långsiktiga affärer. För att lyckas med det tror vi att du är en god kommunikatör med hög social kompetens. Då vi är ett tillväxtbolag behöver du ha en stark egen drivkraft för att kunna driva dina egna anbudsprocesser från start till mål. Till din hjälp har du ett erfaret och professionellt team och du rapporterar till försäljningschef.

För att lyckas i rollen behöver du ha:

  • erfarenhet av anbudsarbete och god kunskap om vad som krävs för att lyckas i rollen
  • erfarenhet från IT- eller AV-branschen
  • teoretisk och tillämpad kunskap om LOU
  • förmågan att analysera längre texter samt bryta ned och förstå kontext
  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Att jobba på Logic IT

Som medarbetare på Logic IT får du verktygen och möjligheten att utvecklas, både inom din yrkesroll och som individ. Vi erbjuder en utvecklande och energigivande arbetsmiljö där vi har högt i tak och nära till skratt. Vi firar gemensamma framgångar, hyllar varandras insatser och gör ofta roliga saker ihop.

Våra värderingar - Hållbart, Engagemang, Ansvar, Ambition, Delaktighet och Glädje - håller vi högt och vi förväntar oss att även du lever efter dem. Det finns ett kvalitets- och hållbarhetsperspektiv i all vi gör när det kommer till medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.   

Vi har vårt huvudkontor på Fannys väg 3 i Sickla där vi sitter i nya fina lokaler högst upp i huset. Kontoret är dessutom uppbyggt som ett showroom med det senaste inom AV som vi gärna vill visa upp för våra kunder. Vi är kollektivanslutna och har generösa pensions- och friskvårdsförmåner.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Pürkner på 070-917 22 17 eller fredrik.purkner@logicit.se 

Anställningsform:  Heltid
Placeringsort:  Stockholm 
Tillträde:  Enligt överenskommelse 

Ansökan med CV och personligt brev skickas till: rekrytering@logicit.se

 

Sök tjänsten