Systemarkitekt/programmerare

Vill du jobba i framkant med den senaste tekniken inom PRO-AV och hjälpa företag att utveckla sina digitala mötesplatser? Och dessutom jobba med branschens bästa kollegor på en rolig arbetsplats? Då tycker vi att du ska kolla in denna tjänst!

Logic IT är en leverantör av digitala möteslösningar till både mötesrum och kontors- och hemarbetsplatser. Vi designar, levererar och installerar teknik hos medelstora och stora företag och organisationer över hela Sverige.

Då vi växer kraftigt behöver vi förstärka teamet med ytterligare en teknisk designer/programmerare som kan hjälpa våra kunder att skapa rätt förutsättningar för professionella digitala möten, oavsett var mötesdeltagarna befinner sig. Vi söker dig som trivs med ett flexibelt arbete på ett framgångsrikt och snabbväxande företag med hög fart och som vill utvecklas i din yrkesroll.

Om tjänsten

Som teknisk designer/programmerare hos oss kommer du att, tillsammans med kundansvarig säljare, jobba både med design och presale av den tekniska lösningen samt konfiguration och programmering av vald lösning. Du kommer att vara en av våra rådgivande experter, både intern och externt, för att säkerställa att våra kunder får den bästa tekniska lösningen.

Om dig

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, trivs med att vara ute hos kund och tycker om att leverera service på hög nivå. Du kan service och ger alltid det där lilla extra när du träffar våra kunder. Om du har ett eget driv och en vilja att lära dig, samtidigt som du är självgående, organiserad och prestigelös tror vi att du kan vara rätt för denna roll.

För att lyckas i rollen behöver du ha:

  • minst 2 års arbetslivserfarenhet inom programmering av Pro AV-teknik
  • vana av att hantera tekniska beskrivningar och ritningar
  • ett stort tekniskt intresse
  • B-körkort
  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Dessutom är det meriterande, men inget krav, om du har kunskaper inom:

  • Dante
  • DSP-programmering
  • Crestron-programmering
  • Systemdesign
  • D-tools

Att jobba på Logic IT

Som medarbetare på Logic IT får du verktygen och möjligheten att utvecklas, både inom din yrkesroll och som individ. Vi erbjuder en utvecklande och energigivande arbetsmiljö där vi har högt i tak och nära till skratt. Vi firar gemensamma framgångar, hyllar varandras insatser och gör ofta roliga saker ihop.

Våra värderingar - Kompetens, Engagemang, Hållbarhet och Glädje - håller vi högt och vi förväntar oss att även du lever efter dem. Det finns ett kvalitets- och hållbarhetsperspektiv i all vi gör när det kommer till medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön.   

Vi har vårt huvudkontor på Fannys väg 3 i Sickla där vi sitter i nya fina lokaler högst upp i huset. Kontoret är dessutom uppbyggt som ett showroom med det senaste inom AV som vi gärna vill visa upp för våra kunder. Vi är kollektivanslutna och har generösa pensions- och friskvårdsförmåner.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan innehållandes CV och personligt brev så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta André Wilstrand, Teknikchef på 070-962 90 05.

Anställningsform:  Heltid
Placeringsort:  Stockholm 
Tillträde:  Efter överenskommelse 

Ansökan inkl CV och personligt brev skickas till: rekrytering@logicit.se

 

Sök tjänsten