Jabra

Kommunikationslösningar som förbättrar produktiviteten och medarbetarupplevelsen

Jabra. Technology for life's new rhythm.

I 150 år har Jabra har utvecklat teknik inom ljud och kommunikationslösningar. Genom högkvalitativa headset, högtalartelefoner och videokonferenssystem förbättrar de både kommunikation och produktivitet för företag och användare världen över. 

Med avancerad ljudteknik och innovativa produkter har Jabra byggt sitt rykte på att leverera kristallklart ljud och en smidig användarupplevelse. Ambitionen är att skapa lösningar som möjliggör problemfria och effektiva samtal och möten, oavsett var användarna befinner sig.

Jabra PanaCast 50 Video Bar System

- för inkluderande möten

Nya Jabra Panacast 50 Video Bar System är en allt-i-ett mötesrumslösning med världsledande ljud, 180° täckning i hela rummet, intelligenta AI-aktiverade mötesfunktioner och en elegant PanaCast Control-pekskärmsplatta som gör det snabbt och enkelt för användarna att starta ett möte.

Med en kombination av ett världsledande professionellt ljud och ett unikt 180° synfält hjälper denna mötesrumslösning er att skapa inkluderande möten där alla, oavsett om mötesdeltagarna är i rummet eller på distans, kan vara lika delaktiga och produktiva i mötet. 

 

Jabra Partner PanaCast 50 VBS Social Tile 1500x1500px 1

Fördelar med Jabra PanaCast 50 Video Bar System: 

  • HÖGKVALITATIVT LJUD: Full duplex-ljud som skapar naturliga tvåvägssamtal där två personer kan prata och lyssna samtidigt utan avbrott samt 4 kraftfulla stereo-högtalare utan vibration som levererar högkvalitativt ljud i HD.
  • 180° PANORAMAVY: Tre stycken kameror på 13-megapixel och en patenterad teknik för sammansättning av videobilder i realtid som ger en fullständig 180° panoramavy i 4K.

  • ENKEL MÖTESANSLUTNING: Pekskärmsplatta som med en knapptryckning gör det enkelt att snabbt ansluta till möten och dela innehåll (trådlös delning endast tillgänglig på Zoom).
  • ANDROID-BASERAD DATORENHET: 7 Edge- och 3 Edge AI-processorer för sömlöst samarbete utan dator.
  • RÖRELSESENSOR: Automatisk systemuppvaknande när någon kommer in i rummet, för att möjliggöra omedelbar mötesanslutning.
  • INTELLIGENTA MÖTESFUNKTIONER: Ett flertal funktioner som fångar reaktioner i realtid för att ge mötesdeltagare på distans en likvärdig upplevelse som de som befinner sig i mötesrummet.
  • CERTIFIERAD FÖR MICROSOFT TEAMS OCH ZOOM ROOMS: Bästa möjliga upplevelse inom plattformen och åtkomst till de senaste plattformsfunktionerna och säkerhetsuppdateringarna.

Professionellt headset för arbetsplatsen

Oavsett var den är någonstans

Att välja rätt typ av headset är avgörande för att säkerställa produktivitet, komfort och effektivitet hos användarna. Rätt headset förbättrar medarbetarupplevelsen och göra användarna mer effektiva, oavsett var de arbetar.

Vi på Logic IT är experter på allt inom digitala mötesupplevelser och hjälper er att välja just de headset som passar era användare. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Jabra Evolve2 85

Ökad produktivitet

Ljudkvalitet och brusreduceringsteknik kan påverka produktiviteten avsevärt. I bullriga eller störande miljöer, som öppna kontor eller offentliga platser, kan ett högkvalitativt headset minimera distraktioner och hjälpa medarbetare att fokusera på arbetsuppgifterna.

Välbefinnande och ergonomi

Komfort och passform är avgörande för användarnas välbefinnande och ergonomi. Ett rätt headset kan minska belastningen på nacke och axlar och göra långa arbetsdagar mer bekväma.

Teknisk kompabilitet

Att välja ett headset som är kompatibelt med organisationens och medarbetarens arbetsverktyg och plattformar säkerställer en smidig och effektiv arbetsprocess utan tekniska hinder.

Logic IT är auktoriserad partner till Jabra

Jabra

 

Boka möte med oss

Vi är experter på digitala möten och pratar gärna med dig om hur vi kan hjälpa er med era digitala mötesytor.