Google Meet 

Flexibilitet för kreativa möten

Google_Meet-Logo

Google Meet

Google Meet - En del av Google Workspace

 

Google Meet är Googles videomöteslösning för hybrida möten. Google Meet är också en av apparna som ingår i Google Workspace - en kombination av appar som underlättar organisationens kommunikation och samverkan. Med möjlighet att kommunicera, dela dokument, genomföra hybrida möten, skapa- och redigera dokument med mera är Google Workspace den främsta utmanaren till Microsoft Office 365. Google Meet går också att använda separat utan krav på Workspace - abonnemang. Vanligast är att använda BYOD-teknik vid uppsättning av videomötesrum men det finns lösningar för dedikerad rumsresurs med vilken rummet driver mötet och du startar med en knapptrycknign.

Lenovo
Logitech

Lenovo Logo

Lenovo - Google Meet

På uppdrag av Google har Lenovo tagit fram serien Small Room Kit specifikt för Google Meet. Produkterna har en snygg och minimalistisk design och fungerar från små till stora mötesytor.

För små rum

Lenovo Small Room Kit - Series One för Google Meet ger hög kvalitet på videomöten i mindre mötesrum. Istället för via touchpanel  styrs mötet på skärmen med hjälp av fjärrkontrollen.

För mellanstora rum

Lenovo Medium Room Kit - Series One är anpassat för medelstora mötesrum. Med bordsmikrofon och soundbar får ni en bra ljudupplevelse. Era medarbetare startar enkelt mötet med en knapptryckning.

För stora rum

I stora mötesrum byggs Series One - systemet ut med fler högtalare och bordsmikrofoner. Även kameran är uppgraderad för att få bättre djup och bildåtergivning.

Logitech_logo-1

Logitech - Google Meet

Logitech är en av de globala marknadsledarna och stora volymleverantörerna för videomötesrum. I sin portfölj har de en bred flora produkter för alla typer av videomötessystem. Välj mellan våra paketerade förslag eller kontakta oss för rådgivning om ni är intresserade av en skräddarsydd lösning. Hjärtat för samtliga mötesytor är Google Compute tillsammans med Logitech Tap. Övrig utrustning styrs av mötesytans storlek, utformning och syfte.

För små rum

Med Logitechs Rally Bar Mini och Tap får du en komplett lösning för mindre rum. Rally Bar Mini har inbyggd PTZ-kamera och högtalare. Systemet kan byggas ut med upp till två extra mikrofoner för något större rum.

För mellanstora rum

Med Logitechs Rally Bar och Tap Får du en kraftfull ljud- & kameralösning för dina videomöten. Systemet kan byggas ut med upp till två extra mikrofoner för något större rum.

För stora rum

Logitech Rally Plus med Logitech Tap är utformat för stora konferensrum upp till en längd på ca 7 meter från skärm eller annan bildvisningsyta. Det är smidigt att anpassa placeringen av högtalarna för att passa rummets utformning och design.

Kostnadsfri rådgivning

Hör av dig så får du en kostnadsfri och förutsättningslös rådgivning hur du kan utforma tekniken för era digitala möten.