Hemarbetsplats

Vi utformar hemarbetsplatser för hybrida möten

Hemmakontor designat för hemmet

När hemmet blir en del av arbetsplatsen är inte soffan den bästa ergonomiska lösningen. Är ljus och ljud vid köksbordet verkligen anpassat för ett bra digitalt möte? Vi hjälper er att hitta ett fungerande, platseffektivt och snyggt hemmakontor. 

Skärmen

Skärmen är viktig för att skapa en bekväm arbetsmiljö. Hemarbetsplatsen bör utformas efter medarbetarens roll och behov. Oavsett om ert behov är mindre skärmar, extra breda eller dubbla skärmar har vi produkterna för dig.

Ljudet

Har medarbetaren ett kontor eller sker hemarbetet från köksbordet? En medarbetare med dedikerat kontorsutrymme trivs oftastbäst med en "ljudpuck" medans den som har kontoret i köket eller vardagsrummet behöver ett bullerdämpat headset.

Kameran

En Laptop har i regel en inbyggd kamera som inte är optimerad för digitala möten. Med en bra webbkamera så förbättras möteskvalitén och med rätt placering blir även ergonomin bättre för medarbetaren.

Rätt utformad hemarbetsplats för alla behov

Till skillnad mot kontorsarbetsplatser är varje hem unikt. Med rätt utformning av hemarbetsplatsen så får ni friskare och nöjdare medarbetare.

Mobila hemmakontoret

För medarbetare utan dedikerad plats för hemmakontoret rekommenderar vi en skärm med inbyggd kamera, trådlöst professionellt headset och trådlöst tangentbord med mus.

Lilla hemmakontoret

En vanlig lösning är att inreda en del av ett rum till hemarbetsplats. Det kan var ett skrivbord i sov- eller vardagsrum. Här rekommenderar vi extern skärm och webbkamera, professionellt trådlöst headset, trådlöst tangentbord med mus och en hub för att minimera synliga kablar.

Stora hemmakontoret

I de fall medarbetaren har möjlighet att ha ett dedikerat rum för hemarbetsplatsen finns större frihet att utforma arbetsytan med till exempel bredare skärm och ljudlösning som inte kräver headset. Vi föreslår en ultra-wide skärm (alternativt två externa skärmar), "ljudpuck", trådlöst tangentbord med mus och en hub för att minimera synliga kablar.

Mobila hemmakontoret

Från 185 kr

per månad

Smidig hemarbetsplats som fungerar lika bra på kökskontoret som på skrivbordet.

 • Skrivbordsskärm med inbyggd kamera

 • Professionellt headset med brus- och bullerreducering

 • Trådlöst tangentbord med mus

Lilla hemmakontoret

Från 249 kr

per månad

Permanent hemarbetsplats med perfekt ljud och bild för alla deltagare i det digitala mötet.

 • Välvd skärm som är snäll mot ögonen

 • Professionellt headset med brus- och bullerreducering

 • 4K webbkamera

 • Hub under skrivbordet med USB-C ut för  ljud- & bilddelning med samtidig laddning av datorn

Stora hemmakontoret

Från 219 kr

per månad

Perfekt för intensiva arbetsdagar med många digitala möten.

 • Välvd ultrabred 21:9-skärm som ersätter dubbla monitorer

 • 4K webbkamera

 • Ljudpuck

 • Hub under skrivbordet med USB-C ut för  ljud- & bilddelning med samtidig laddning av datorn

Kostnadsfri rådgivning

Hör av dig så får du en kostnadsfri och förutsättningslös rådgivning hur du kan utforma tekniken för era digitala möten. 

Boka rådgivning